donderdag 11 september 2008

Ook de mensen van Standing Construct volgen ons blog

Beste bloggers

Het is altijd fijn om reacties te krijgen op je (bouw)blog...

Vandaag kwamen we tijdens een werfvergadering te weten dat ook de mensen van Standing Construct ons bouwblog ontdekt hebben. Benny (onze werfleider) grapte zelfs al dat hij nu ook van thuis uit onze werf kan opvolgen (als je Benny kent, weet je wel beter... een echte perfectionist!).

Ze mogen bij Standing Construct nog steeds op hun beide oren slapen...

We zijn nog steeds zeer tevreden en willen die boodschap ook via dit blog aan de mensen meegeven (nu we toch weten dat jullie af en toe ook meelezen... gelieve onze samenwerking zo optimaal te houden ;-)!).

Standing Construct werkt zo snel dat we met ons blog niet kunnen volgen.
Kan een bouwproject beter verlopen?

Geniet van de toegevoegde foto's!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Mag ik eens vragen na een paar jaar te hebben vertoeft in jullie nieuwe woning zijn jullie nog steeds tevreden of zijn er mankementen aan het licht gekomen?

Reinoud Vandervelden zei

Beste Kim

We wonen intussen +/- 2 jaar in ons nieuwe huis en we zijn nog steeds 200% tevreden van het werk van Standing Construct.

Intussen is het huis ook ingevoegd (door de voeger van Standing Construct) en ook die man leverde kwaliteit.

Als je voor Standing Construct kiest, worden er - net zoals bij alle andere aannemers - ook fouten gemaakt tijdens het bouwproces (volgens Bart van Standing in het gesprekje vooraf gaat het om gemiddeld 8 tot 10 fouten ;-)), maar zij zijn - op basis van wat ik van vrienden en kennissen hoor - wel de enigen die ook achteraf nog snel en correct voor je klaar staan.

Zo hadden wij een probleempje met ons dak en binnen de 14 dagen had Standing Construct onze dakwerker opnieuw bij ons. De herstelling gebeurde snel, proper en volledig gratis. Dat noem ik service!

Kortom, kies gerust voor Standing Construct en doe Bart onze groeten!